Winkelmandje : € 0,00

You have no items in your shopping cart.

Bedrag : € 0,00
Zoek uw parfum

BEST PRICES FOR GENERIC PERFUMES
50 ml: € 19,95  100ml: € 34,95

Levering & Retour

Levering
Na ontvangst van uw betaling voor 15.00h, wordt uw pakje met enkel generieke parfums, uitgezonderd het weekend, de volgende dag op het door u aangeduide leveringsadres geleverd. De leveringstermijn voor merkparfums, of merkparfums in combinatie met generieke parfums bedraagt 3 dagen.

Met het opgegeven trackingnummer kunt u dan uw pakje online volgen.

Indien u niet aanwezig bent, dan zal de transporteur een briefje nalaten met een voorstel 2de leveringsdatum, en met informatie over hoe deze 2de leveringsdatum, indien u dit wenst, te wijzigen.

Als u ook op deze 2de leveringsdatum niet aanwezig bent, dan zal uw pakje gedurende 7 dagen in een afhaalpunt in uw geburen geplaatst worden, waarvan bericht in uw brievenbus.

U kunt uw pakje dan aldaar, binnen de termijn, afhalen, op vertoon van uw identiteitskaart.

Als u uw pakje aldaar niet afhaalt binnen de termijn, dan zal het terug naar ons magazijn, bij  Out2Send, Delften 23 Unit 6 te 2390 - Malle - België, gestuurd worden.

Na ontvangst, nemen wij dan terug contact met u op, om de verdere afhandeling te bespreken.

Gebroken Fles(sen) & Lekkage

Bij eventuele zichtbare lekkage dient u het pakje te weigeren en terug met de transporteur mee te geven.

Als u het pakje om een bepaalde reden niet terug met de transporteur meegegeven hebt, dient u ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen per e-mail: info@blackpoint.be.

In deze e-mail dient u de omstandigheden uit te leggen, zeker ook met toevoeging foto('s) van de gebroken fles(sen). 

Retour

Een pakje mag binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden.

Gelieve eerst een e-mail te sturen naar info@blackpoint.be, met opgave van redenen, en met uw bankrekeningnummer; wij bevestigen dan binnen 24 uur, en geven u een retournummer dat u zeer duidelijk, en  in grote cijfers op uw pakje dient te zetten, zonder hetwelk ons magazijn uw pakje niet als retour kan inboeken.

Zorg er wel voor dat uw uw pakket stevig verpakt is, en breng het naar een verzendpunt van uw keuze.

Stuur uw pakje vervolgens naar ons magazijn, bij Out2Send Delften 23 Unit 6 - 2390 Malle (België), houd uw Track & Trace-nummer bij als bewijs van versturing.

Na ontvangst van uw retourzending, waarop het retournummer, zeer duidelijk en in grote cijfers vermeld dient te staan, in de originele verpakking, in goede staat, en ongeopend, wordt het door u betaalde bedrag voor parfum, verminderrd met een restocking vergoeding van € 2,50 per geretourneerd artikel, binnen 3 werkdagen teruggestort op uw bankrekening hetwelk u in uw aanvraag dient op te geven.

Fatal error: Class 'Abc_Bpreview_Block_Bpreview' not found in /var/web/vd17056/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Layout.php on line 590